Josep Franco i Reclam tornen a l’Albufera

0
711

teuladins cubiertat.inddanguila cubiertat.indd

Reclam Editorial ja ens va delectar amb l’inici de la col·lecció Albufera, que ens regalava dos contes de l’escriptor Josep Franco sobre la flora i fauna del parc natural valencià. Ara, després d’uns mesos d’espera –que no de descans-, tant escriptor com editorial tornen a la càrrega amb dos noves entregues.

De moment, es pot avançar la presentació del tercer i quart llibre de la col·lecció Albufera, titulats “Els teuladins novençans” i “Júlia, l’anguila viatgera», que no tardaran a tindre data de publicació. Aquesta vegada, Franco ens narra, per una banda, amb l’estima de sempre, l’història d’una família d’aus característiques de l’Albufera, els teuladins. D’altra banda, ens acosta les peripècies d’una anguila que decideix viatjar des del Carib fins a la nostra benvolguda Albufera.

Amb el retorn de publicacions d’aquesta col·lecció, Reclam es consolida com un ferm suport de la cultura valenciana, dels seus tresors i dels seus valors. Incansables en la persecució per enaltir els fruits que ha donat aquesta terra, Reclam Editorial i Josep Franco travessen cel, mar i muntanyes per mostrar-nos allò que de veritat ens fa rics. Paratges com l’Albufera i els seus habitants que es convertixen en els protagonistes d’històries amb il·lustracions que parlen per elles mateixes i amb una prosa colorida que captiva des de la primera plana.

Unes il·lustracions obra de Belén Greco i Sara Blanco, ambdues estudiants de Belles Arts de l’Universitat de València, que han aconseguit guanyar el concurs dut a terme per a escollir dos il·lustradors per a les històries de la col·lecció Albufera. Amb açò, Reclam busca potenciar el mèrit i reconeixement dels alumnes de la disciplina de Belles Arts.

Continuem gaudint del nostre paratge més estimat; bé siga amb una passejada o amb una bona lectura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here