El Govern d’Alzira presentarà el projecte al comerç de Pérez Galdós abans del plenari

0
423
Carrer Pérez Galdós
Carrer Pérez Galdós

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira presentarà la pròxima setmana el

projecte de les obres previstes en el carrer Benito Pérez Galdós, unes dies abans del plenari convocat a petició del PP que es celebrarà abans del 31 d’este mes que podrà quedar un tant descafeïnat.

El Grup Municipal Popular presentà, recentment, una moció reclamant la celebració d’un plenari extraordinari perquè el govern municipal explicara als comerciants la intervenció projectada en este cèntric vial d’Alzira, amparant-se en la reclamació realitzada per uns 50 establiments de la zona. En els plens extarodinaris no està contemplat el capítol de precs i preguntes, per tant els botiguers podran aprofitar la reunió, prèvia, prevista en la Casa Consistorial, per a fer totes les preguntes que estimen oportunes.

Clavegueram de fibrociment

Les autoritats locals explicaran que l’empresa Aguas de Valencia, tenia previst canviar el clavegueram de fibrociment del carrer, fet que aprofitava el govern local per ampliar les voreres, plantar arbres i deixar un sol carril per als vehicles, «per fer una ciutat més amable per als vianants». Amb estos treballs es concentraran les canalitzacions del gas, aigua, electricitat i telefonia, davall de la calçada davant la seua dispersió actual que impedix la plantació d’arbrat.

Oportunisme del PP

El regidor de Promoció Econòmica Ivan Martinez ha criticat «l’oportunisme polític del PP» que en el seu dia va aprovar una Pla de Mobilitat que contemplava les actuacions en Pérez Galdós i el tancament del carrer Hort dels Frares.

Per la seua part l’alcalde Diego Gómez ha assegurat que els comerciants «no pagaran res» per la realització d’este obres que comenaran el próxim mes de juny. El Govern ha negociat amb els titulars dels parkings situats en el centre de la ciutat per facilitar l’aparcament dels vehicles que tindrà un caracter gratuït durant la primera hora pels als clients que presenten un tiquet de compra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here