30 detinguts a la comarca en una espectacular redada antidroga amb helicòpters

0
1890
carcaixent redada cogullada 17
Agents de la Policia Nacional ahir en Cogullada

Carcaixent redada Helicopter G. CivilAgents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil confiscaren gran quantitat de marhiuana
Carcixent redada G. Civil

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil, en una acció conjunta mobilitzaren ahir a més d’un centenar d’agents per fer una espectacular redada antidroga en varios municipis de la comarca com Carcaixent (Cogullada), Alberic, Carlet, Benimodo i La Pobla Llarga, on feren nombrosos registres i practicaren al voltant de 30 detencions.

L’ample dispositiu desplegat va contar amb el suport de dos helicòpters de la Guàrdia Civil des d’on els agents controlaven els moviments dels narcotraficants.

Durant la gran redada, els agents, amb l’ajuda de gossos especialitzats, s’incautaren d’una important quantitat de marihuana en plantacions tant internes com externes. La operación sigue abierta y las actuaciones han sido declaradas secretas. L’actuació policial es troba coordinada pel Jutjat nº 3 de Carlet.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here