270 patinadors participaren en el Trofeu de Primavera de Patinatge a Alginet

0
834
Patinadores del CP Alginet
Patinadores del CP Alginet

Cap de setmana intens al Trofeu de Primavera de patinatge Les alginetines es van fer amb 6 copes El cap de setmana del 12 al 15 de maig es va celebrar al poliesportiu municipal el Trofeu Primavera de la Federació de patinatge de la Comunitat Valenciana on van competir més de 270 patinadors de clubs com La Pobla de Vallbona, Alberic, Principe de España, Toris, Arabesco, L’albufera de Silla, Paiporta, Skid Xeraco, Gandia HD, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Aldaia, Ciudad de Valencia, Tavernes Blanques, Xen Silla, Alginet, Llombai, Llíria, Sobrerodes, Patinem, Patiem Oliva, L’Eliana i Silla.

El club responsable de l’organització va ser el CP Llombai, Catadau i Alfarp amb el suport del CP Alginet i l’Ajuntament de la localitat amfitriona. Les alginetines tornaren a coronar els pòdiums i en finalitzar l’encontre Claudia Bailen es va fer amb l’or de Dansa i competirà al Campionat d’Espanya en Juny. En lliure en la categoria benjamí el or va ser per a Jimena Cervera i bronze per a Fiorella Batto. En aleví Paula Fuster va quedar segona i en infantil Celia Aliaga va quedar també en segona posició. En el nivell A Carla Roig va quedar primera passant automàticament a Territorial. En categoria juvenil-junior i sènior, Aina Álvarez es va fer amb l’or. El proper 20 de maig el pavelló cobert torna a ser la seu d’una cita esportiva de gran importància ja que es realitzarà el Campionat autonòmic de patinatge artístic de les categories de Cadet, Juvenil, Junior i Sènior, organitzat per la federació de patinatge de la Comunitat Valenciana i on eixiran les patinadores que aniran a competir al campionat d’Espanya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here