Personal de l’Hospital demana a Sanitat que «desmunte» la campanya de desprestigi de Ribera Salud

0
540

Hospital Alzira panoràmicaEl dia 10 de Maig, representants de la Junta de Personal, ens varem reunir amb la Directora de l’Alta Inspecció de la Conselleria de Sanitat, Isabel González i amb el Director de RRHH Justo Herrera. Vos transmetem un resum dels temes tractats:

  • Els responsables de la Conselleria informen que estan acabant de perfilar l’equip directiu que reforçarà la Unitat del Comissionat en el departament de La Ribera. Que tindrà el mateix organigrama que la resta de departaments públics: un Director/a Mèdic, un Director/a d’Infermeria i un Director/a Econòmic, que dependran directament de la Direcció de l’Alta Inspecció de la Conselleria de Sanitat.
  • També van a nomenar a persones responsables de cada una de les àrees de les Normes Reversió, per a la transferència a la gestió sanitària Directa del Departament de salut de La Ribera a la Conselleria de Sanitat i a reforçar el SAIP.
  • Davant de la incertesa generada artificialment i sense cap justificació, l’Administració vol consolidar la Unitat del Comissionat per a que done respostes als professionals del Departament i que cobreixca les necessitats de la Ciutadania que viu a La Ribera.
  • Que van a començar a mantenir reunions amb els alcaldes de la comarca de La Ribera i a visitar els centres sanitaris per a parlar amb els professionals, per a transmetre que van a mantenir tots els serveis que actualment es presten en l’Hospital de La Ribera i que van a reforçar totes les prestacions sanitàries que faça falta, que no va a canviar res i quan canvie serà per a millor. Que en estes visites als Centres i als Ajuntaments comprovaran quines són les deficiències detectades per a solventar-les a partir de la gestió directa.
  • Que com la Conselleria de Sanitat considera la SALUT DE LA POBLACIÓ un DRET BÀSIC, estan negociant en la Mesa Sectorial de Sanitat un Pla de Millora de l’Atenció Primària de tota la Conselleria de Sanitat, on també va a estar inclòs el Departament de La Ribera, perquè la gestió directa no busca beneficis econòmics, reinverteix els beneficis obtinguts en millores en els serveis sanitaris.
  • Nosaltres demanem a l’Administració que desmunten, amb informació fidedigna, la campanya de desprestigi i falsedats sobre la gestió directa de la sanitat i els seus professionals, que estan divulgant l’empresa i la filial de l’associació de directius entre la plantilla i la població de la comarca.
  • També demanem que es tinga en compte els anys que portem el personal estatutari sense poder optar a una millora de lloc de treball i a un concurs-oposició.
  • Que s’equipare el Segur de Responsabilitat Civil del personal de la Conselleria de Sanitat al Departament de La Ribera, amb la resta de la plantilla dels altres Departaments de Salut.
  • Que es reclame a l’empresa concessionària el Pla de Vacances i el manteniment del servei sanitari en tots els centres de la comarca en estiu, inclòs el Consultori del Racó de Cullera, que durant l’estiu passat va estar tancat, tenint que desplaçar-se la població a altres centres sanitaris.

LA JUNTA DE PERSONAL

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here