Catadau ja gaudix del seu camp de gespa artificial gràcies a l’ajuda de la Diputació

0
397
  • El president de la Diputació inaugurà les instal.lacions
    El president de la Diputació inaugurà les instal.lacions

    Amb un pressupost de 250.000 euros, dels quals la Corporació provincial ha invertit 150.000, el municipi veu feta realitat “una demanda històrica”, en paraules de Jorge Rodríguez

  • La institució inverteix en dos anys 750.000 euros a Catadau, a través dels diferents plans de finançament
Catadau ha vist complida una antiga reivindicació del municipi, el condicionament del camp de futbol amb gespa artificial, una infraestructura que ha comptat amb un pressupost de 250.000 euros, dels quals la Diputació de València ha aportat 150.000. “Amb aquesta instal·lació donem resposta a una demanda històrica del municipi”, ha assenyalat el president de la Corporació provincial, Jorge Rodríguez, en una visita a la localitat per a veure en primera persona el resultat de les obres.

 

El condicionament amb gespa artificial del camp de futbol era un projecte molt demandat pels veïns de Catadau, ja que la localitat compta amb un elevat percentatge de població infantil, així com amb un equip amateur i esport mancomunat. “Des del primer moment la Diputació ha sigut molt receptiva. Estem molt satisfets del resultat, ja que ara els menuts del nostre municipi i dels pobles veïns podran practicar esport en unes instal·lacions adequades”, ha indicat l’alcalde de Catadau, Manuel Enrique Bono.

 

“Es tracta d’una infraestructura que era molt demandada. L’esport és salut i també valors, com el foment del treball en equip, la superació, aprendre a perdre i a guanyar, elements que oblidem en el dia a dia, però que la pràctica esportiva té la capacitat de recordar als joves i de posar en pràctica”, ha apuntat per la seua banda la diputada d’Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García, qui ha acompanyat al president de la Corporació en la visita a les noves instal·lacions condicionades.

 

 

750.000 euros invertits en dos anys

 

Des que va arribar l’últim equip de Govern a la Diputació de València, la institució provincial ha invertit a Catadau un total de 750.000 euros a través dels diferents plans d’inversió de la Corporació, la qual cosa ha permès al municipi adquirir una màquina elevadora per al cementeri, obrir un carrer que dóna pas a una zona comercial i disposar d’un col·lector per a aigües pluvials, entre altres accions de millora.

 

D’aquesta manera, la Corporació provincial ha destinat a Catadau, a més d’inversions per a la realització de projectes específics, al voltant de 170.000 euros a través del Pla d’Infraestructures Financerament Sostenibles (IFS), uns 220.000 euros de l’antic Pla Provincial d’Obres i Serveis, ara conegut com a Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM), al voltant de 5.000 euros del Pla d’Ocupació, 50.000 euros del Fons de Cooperació Municipal, en el qual la Generalitat Valenciana aportarà altres 50.000 euros, i 40.000 euros del Pla de Camins Rurals.

Imagen

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here