Jaume Bohigues: «Vicent Muñoz ha sigut un grandíssim president és difícil arribar on ell»

0
623
Jaume Bohigues en el moment de la seua proclamació
Jaume Bohigues en el moment de la seua proclamació

El reconte oficial de les eleccions a la presidència de la JLF d’Alzira ha doant finalment la victòria a Jaume Bohigues amb 23 vots davant els 12 aconseguits per Vicent Muñoz

L’expresident ovacionat a requeriment de Bohigues

El primer que ha fet Bohigues al ser proclamat president ha estat demanar una ovació per Muñoz pels 8 anys que ha estat dirigint les falles d’Alzira, encara que l’expresident no ha pogut rebre en directe la mostra de reconeiximent en estar ausent.

En declaracions als mitjans de comunicació el nou mandatari ha manifestat que «Vicent ha sigut un grandíssim president» i ha afegit que «hi haurà que correr molt per a arribar a ser com ell».

Ficar en marxa les 8 àrees

El primer que farà Bohigues és «ficar en marxa totes les àrees» i tot seguit organitzar l’acte de reconeiximent als artistes fallers a més de ficar data per a l’elecció de les falleres majors del pròxim exercici. Després té previst separar l’acomiadament de les actuales falleres majors Lidia Enguix i Valeria Oliver de la proclamació de les noves, actes que li agrada que es feren en el Saló Noble de l’Ajuntament encara que reconeix que «el consistori té la última paraula».

Ofrena diferent

Pel que fa a l’Ofrena l’alternativa que més li agrada és la d’eixir de dos llocs diferents per coindicir en el centre de la Plaça Major on vol instal.lar una nova estructura de 4 metres d’alçària per fer el mant de la patrona d’Alzira que a més d’estar acompanayda per Sant Josep considera que «també estaria bé que estigueren els altres patrons Sant Bernat, Maria i Gràcia».

Després la seua elecció Jaume Bohigues ha presidit la primera junta, formada per mig centenar de components, en la seu de la Junta Local Fallera.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here