La Policia Local d’Alberic arresta a tres menors d’edat per vandalisme

0
496

Alberic incendi contenidorsLa Policia Local d’Alberic es va veure aquesta setmana obligada a intensificar les seues guàrdies nocturnes davant la proliferació d’actes vandàlics, per exemple vinculats a la crema de nombrosos contenidors de recollida de fem del casc urbà. Després de diverses nits d’incidents, amb el perill fins i tot que es prenguera el paratge natural de la Muntanyeta, l’edil de Seguretat, David García López, va decidir augmentar el nombre de patrulles en el carrer per a interceptar als responsables.

També els veïns van mostrar el seu malestar per la repetida situació. Gràcies a l’ajuda ciutadana, la nit del dimecres es va poder atrapar a tres menors d’edat. Al voltant de les 23 hores, la policia alberiquenya va rebre una alarma per la calcinació d’un altre contenidor les flames del qual van ser a punt d’afectar a un vehicle. Després d’açò, les dues patrulles van començar la cerca i van interceptar a dues persones, menors d’edat, en les rodalies de la via del tren.

Els agents van poder saber que eren els responsables, ja que havien rebut la descripció per part dels veïns que van presenciar els actes vandàlics. Un tercer es va donar a la fuga però també va ser retingut per la segona patrulla que vigilava els carrers. Se’ls va intentar identificar però cap d’ells portava documentació, per la qual cosa van ser traslladats a les dependències municipals. Després de la seua identificació van ser posats en mans dels seus familiars majors d’edat, mentre els agents de la Policia Local han tramitat les diligències oportunes dirigides a la Fiscalia de Menors.

“És una situació molt trista perquè independentment dels danys materials, aquestes persones donen una imatge de molt poc respecte als béns de tots. Aquests actes vandàlics van ser a punt d’afectar a la Muntanyeta, amb tot el que s’haguera pogut perdre. L’equip de govern vol fer una crida a la ciutadania perquè denuncie qualsevol situació de vandalisme que observe en els carrers. El patrimoni municipal és de tots i totes i cal respectar-ho i cuidar-ho”, argumenta l’edil de Seguretat, David García.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here