Alzira disposa d’un nou servei d’assessorament per a previndre els incendis forestals

0
353
Incendi a la Casella
Incendi a la Casella

Incendis urb assessoramentIncendis urbanit assessoramEl regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, i els enginyers forestals de l’empresa Medi XXI es van reunir amb els representants de les urbanitzacions i nuclis disseminats per a presentar el nou servei d’assessorament especialitzat en matèria de prevenció d’incendis forestals. També va estar a la reunió la regidora de Seguretat i Projectes Urbanístics, Sara Garés.

L’objecte de la reunió era donar més informació als propietaris i propietàries que viuen a un entorn forestal per a conèixer que és el que poden fer per tal de previndre els incendis forestals.

Concretament, l’Ajuntament vol acostar als veïns un servei tècnic per a poder fer consultes i tràmits i per a informar sobre com protegir-se davant els incendis forestals. Este servei funcionarà amb cita prèvia al 962 01 21 12 i atendrà en horari de 9-14h i de 16-a 18h.

La reunió va tindre un resultat positiu atés que hi assistiren els representants de les urbanitzacions d’El Respirall, Santa Marina, El Racó i Sant Bernat i també dels nuclis habitats del Valletes de Bru i Valletes de Gallo. La intenció de l’Ajuntament d’Alzira és mantindre reunions i contactes periòdics amb els representants de les diferents urbanitzacions i nuclis habitats.

A més d’estos col•lectius el servei també va adreçat a aquelles vivendes aïllades enclavades en zona forestal i que vulguen protegir-se davant d’un incendi forestal.

Després de la trobada d’ahir ja va quedar establert un cronograma de reunions especifiques amb les diferents urbanitzacions a fi de valorar in situ la problemàtica i adaptar així l’assessorament de manera individual a cadascun dels casos.

Per primera vegada Alzira enceta un programa amb esta finalitat al terreny municipal i és totalment gratuït, només es requerix demanar la cita prèvia al telèfon abans indicat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here