Educació diu que els IES Tulell i Josep Mª Parra poden absorbir els alumnes de la Puríssima

5
598
La Púríssima en la manifestació de València
La Púríssima en la manifestació de València

La Conselleria d’Educació ha contestat a l’alcalde d’Alzira que els instituts Tulell i Josep Mª Parra tenen capacitat «per absorbir» una unitat més de Primer de Batxiller, motiu pel qual ha decidit no renovar la concertació d’una aula en el centre concertat La Púríssima.

Tot i aixó Educació estudiarà les alegacions que presente; «el conseller m’ha assegurat que revisarà les alegacions» segons la primera autoritat local que ha mantés diverses reunions amb l’AMPA i les famílies de 4rt d’ESO assegurant que «jo defensaré a les famílies de la meua ciutat davant una possible arbitrarietat de la mesura».

Ara bé Diego Gómez reconeix que des de la conselleria d’Educació li han assegurat que la decissió de suprimir la concertació d’una unitat respon a «criteris tècnics».

5 Comentarios

 1. ¿Y dónde está la libertad de los padres a elegir de los padres?. ¿Si los institutos públicos no tienes demanda no será por algo?

  • Els `pares tenen tota la llibertat del món per escollir el centre on estudiar però el que no potser és que te´l paguem nosaltres. Si vols anar a la privada o concertada te´l pagues tu.

   • Todos pagamos lo de todos , lo gastemos o no.
    Yo también pago cosas con mis impuestos que no me gustaría pagar.

 2. A Finlàndia, on sembla que millor eduquen/ensenyen, pràcticament tots els centres educatius són públics. I els pares/mares ho valoren molt i col·laboren amb els professors, de manera que els xiquets també són respectuosos i diligents.
  El que cal fer ací és potenciar i millorar l’ensenyament públic. Qui vulga privada que se’n vaja a la privada, però que se la pague!
  I per suposat hem de valorar tots molt més el treball d’ensenyar i aprendre que les xuminades festivaleres que solen valorar-se tant!

 3. Tinc dos arbres. Un està fort, ple de fulles i és gustós per a la vista. L’altre té un bon tronc, però està desmillorat i li falten fulles.
  La solució proposada per Conselleria és tallar el bo, d’aquesta forma, el que no era tan bo, com no tindrem amb què comparar-lo, serà el millor dels arbres que tindrem.
  Aquesta és la insensatesa que volen per l’educació dels nostres fills.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here