Alzira serà seu fixa de les Jornades «Falles i Creativitat» de la Universitat de València

0
785

IMG_6206IMG_6208IMG_6209Falles i creativitatAquest dissabte comencen les jornades ‘Falles i Creativitat’ de la Universitat de València al MUMA

Avui ha tingut lloc a les instal·lacions d’IDEA la presentació de les dos jornades que tindran lloc a Alzira del títol de postgrau Expert universitari Màster de Falles i Creativitat. Aquestes jornades, obertes al públic i emmarcades en la part pràctica del títol universitari, s’han organitzat des de l’ADEIT (Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València) amb la regidoria de Desenvolupament Econòmic.

En la presentació han participat el regidor de Desenvolupament Econòmic, Ivan Martínez, la directora d’IDEA, Carmen Herrero, Gil Manuel Hernández, Professor de la Universitat de València i director del títol de postgrau Expert universitari en Falles i Creativitat, Antonio Goig, membre de la Junta Local Fallera i Miguel Ángel Martínez de la falla Plaça Malva i activista cultural.

La voluntat de totes les entitats que hi participen és que aquestes jornades tinguen una continuïtat com a reflexió del fenòmen econòmic, social i cultural que són les falles més enllà de la ciutat de València en una població que té una marcada presència de l’àmbit associatiu de les falles.

En les mateixes s’han inscrit prop de 60 persones. Aquestes dues jornades contaran amb la col·laboració de distints experts en la matèria, d’Alzira, de Gandia, Xàtiva i altres localitats, seran els què impartiran les quatre sessions que tindran lloc en el Saló d’Actes del MUMA els pròxims dissabtes 13 i 20 de maig:

  • Les activitats de les comissions falleres més enllà de la festa
  • La presència en Internet i les xarxes socials de les falles
  • Les falles infantils
  • Investigació en nous materials sostenibles en la construcció de falles: la palla de l’arròs

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here