Vicent Muñoz ( JLF ): «El que decidisquen els fallers serà lo millor per a les falles d’Alzira»

0
600
Vicent Muñoz davant l'ermita de la patrona d'Alzira
Vicent Muñoz davant l’ermita de la patrona d’Alzira
Muñoz durant l'entrevista
Muñoz durant l’entrevista

Vicent Muñoz campanya 1

La relació d’ingresos i gastos la vaig presentar a tots els presidents

L’Ofrena a la patrona s’hauria de fer entre el matí i la vesprada

A l’Ajuntament li hem passat totes les factures

Hem reduït el dèficit de la JLF en més de 93.000 euros en 8 anys

El candidat a la presidència de la JLF d’Alzira Vicent Muñoz es mostra «molt satisfet» per tasca feta al llarg dels 8 anys consecutius que porta al capdavant de les falles alzirenyes. Recorda que durant els seus mandats s’ha celebrat el 125 aniversari, s’ha aconseguit que les falles locals siguen declrades BIC i molt especialment el reconeiximent de la Unesco com a Patrimoni Immaterial Cultural de la Humanitat.

Satisfacció per la trajectòria

Muñoz recorda que les falles han superat «una crisi econòmica extraordinària» i que agafà el testic de la JLF en 2009 amb un dèficit de 98.000 euros i l’ha deixat amb només 4.545€. «Hui les falles d’Alzira són reconegudes en tota la Comunitat Valenciana i fora d’ella» manifesta a Riberaexpress als peus d’un monument emblemàtic de la ciutat com és l’ermita de la Muntanyeta. Satisfet del seu pas per la direcció de les falles locals comenta algunes de les aportacions realitzades pel seu equip com el Concurs de Mascletaes, la recuperació del Ral.li Humorístic, la Globotà i la Macrodespertà. L’aspirant a renovar el càrrec considera que si arrossegant un deute pròxim als 100.000 euros «hem fet moltes cosas amb un déficit tan menut podrem fer moltes més».

Aprofita l’ocasió que li brinda este diari digital per «agrair el suport rebut per part de totes les comissions i pels meus equips i col.laboradors».

Les obligacions del seu càrrec li han impedit fer una campanya més efectiva, «no he pogut anar casal per casal com m’haguera agradat», tot i aixó ha pogut arreplegar les seues inquietuts amb reunions de sector.

L’Ofrena en la Plaça Major

Per als polèmics recorreguts de les desfilades Vicent Muñoz conta amb la corresponent alternativa. Així proposa que l’Ofrena es faça pel matí i per la vesprada; «lo ideal és que unes 10 comissions ho facen en sessió matinal i la resta per la vesprada» i en el que cas de les comissions que desfilen pel matí seria «voluntari». És partidari que el mant de la patrona de la ciutat es situe en el centre de la Plaça Major. Recorda que fa cinc anys l’artista Bernat Estela va fer una maqueta per a la Confraria de la Verge del Llcuh de 16 metre d’alçària «però no es va dur a terme per falta de pressupost2, en esta qüestió advertis que la proposta del seu rival Jaume Bohigues «no ha descobert Amèrica».

Des de 2009 advertix que ha presentat varies alternatives als presidents i que «els recorreguts del passat exercici foren aprovats per tots els presidents de falla».

Experiència, joventut i veterania

Ara es mostra satisfet i fins i tot orgullòs de contar amb un equip on es barreja l’experiència, la joventut i la veterania. Una tercera part han sigut membres de la JLF, altra tenen una dilatada experiència en les respectives comissions i per últim altre terç l’integren fallers joves.

Pel que fa a les crítiques rebudes pel seu rival, Jaume Bohigues, sobre els comptes del darrer exercici, Muñoz assegura que va presentar el passat dia 26 d’abril la relació d’ingressos i gastos als presidente de totes les falles i que a l’Ajuntament li han passat «també totes les factures». Muñoz no entén les declaracions fetes per Bohigues a este mitjà digital sobre esta qüestió; «li he dit més d’una vegada que si té algun dubte que estic disposat a fer els aclariments que siguen» i recordà que «durant els últims set anys els comptes han passat per les seues mans i per tant sap com funciona».

Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here