La Piscina Municipal d’Alzira oferix una nova activitat, l’Aero Jump

0
307

AERO JUMP piscinaDes de la Regidoria d’Esports, s’han programat Master Class durant tot el mes de maig, els dilluns i dimecres per a usuaris de la piscina municipal i els divendres amb inscripció lliure en horari de 19 a 20 h. Per a més informació es pot telefonar a la Piscina Municipal d’Alzira al 96 241 04 50.

Les classes es desenvoluparan en la piscina municipal d’estiu, gaudint d’una instal·lació a l’aire lliure combinada amb el nou material d’exercici cardiovascular.

La pràctica de l’Aero Jump a més de ser molt divertit té molts beneficis per a la salut:

  1. És segur per a totes les articulacions: En treballar sobre una superfície elàstica i sense rigidesa, els alumnes absorbixen el 80% de l’impacte durant la classe.
  2. Combat la cel·lulitis: durant la classe es produïxen grans contraccions musculars en els membres inferiors, estimulant d’esta forma el drenatge limfàtic i ajudant a combatre la cel·lulitis.
  3. És diversió assegurada: Per la música motivant i els exercicis utilitzats.
  4. És un entrenament integral: El programa executa un treball cardiovascular, fa massatges als òrgans interns, millora la circulació sanguínia i la digestió, desintoxica el fetge i millora la circulació dels renyons, entre altres beneficis.
  5. Ajuda a tenir cames meravelloses gràcies a l’‘entrenament fort i les contraccions musculars treballades sobre els membres inferiors

6.- Millora de la postura corporal. Durant l’entrenament se treballen els músculs abdominals i posturals (lumbars), i ajuda a mantenir una millor alineació del cos en la vida diària.

  1. Implica despesa calòrica assegurada: En una classe de 60 minuts, els alumnes podran gastar aproximadament 700 calories.
  2. Prevenció de l’osteoporosi: l’entrenament ajuda a prevenir l’osteoporosi ja que manté l’os estimulat a través de les contraccions musculars. En la NASA utilitzen els minitrampolins per a millorar les condicions físiques dels astronautes quan tornen de l’espai. Espai = Falta de gravetat = Manca d’estimulació òssia.
  3. És simple i efectiu. Les característiques d’este programa proveïxen un entrenament simple, a partir de moviments de fàcil execució, i transforma l’entrenament en una activitat summament efectiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here