Alzira comptarà amb 50.000€ per a avaluar la xarxa d’aigua potable

0
330

xarxa aigua potable subvencióEl director general de l’Aigua, Manolo Aldeguer, va visitar ahir Alzira per tal de presentar el Pla d’Infraestructures Hidràuliques de la Ribera.

A la reunió, celebrada a l’ajuntament de la nostra ciutat, van acudir representats de diverses poblacions de la comarca que es van interessar pel pla que permetrà millorar la xarxa d’aigua potable.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics, valora molt esta iniciativa impulsada des de la direcció General de l’Aigua, ja que a Alzira li correspondrà una ajuda de 50.000 euros que servirà, segons ha manifestat, “per a avaluar en quina situació es troba en l’actualitat tant la xarxa d’aigua potable com el clavegueram de la ciutat”.

Estudi per estalviar aigua

Alzira comptarà per tant amb un estudi integral de tota la localitat, la qual cosa servirà per a l’estalvi d’aigua, ja que permetrà tindre controlades les fugues, “un dels objectius del govern municipal per tal de posar punt i final al 40% actual de les pèrdues que tenim actualment”, ha manifestat Pascual, que a més ha aclarit que “Alzira ja té diversos projectes redactats i altres en procés de redacció amb la finalitat de millorar les infraestructures hidràuliques de la ciutat”.

Per últim, el regidor ha recordat que l’objectiu marcat d’ací a final de legislatura des de la Regidoria de Gestió Urbanística és sectoritzar tota la xarxa d’aigua potable per a poder detectar amb facilitat qualsevol fuga, així com aconseguir que l’aigua que es facilita a les cases de la ciutat siga 100% de la potabilitzadora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here