Educació rectifica i manté les dos unitats de primer de Batxiller en el centre Sant Antoni

1
637
Alumnes de Sant Antoni
Alumnes i pares del Sant Antoni

La conselleria d’Educació ha reconsiderat la decissió de suprimir la concertació d’una unitat de Batxillerat en el col.legi Sant Antoni de Pàdua manté dos aules concertades en Primer de Batxiller. Així les 31 unitats inicials suprimides es queden, pel moment, en 30, quan acaba de començar el periode d’alegacions.

La direcció d’este centre ha rebut la notificació oficial de la Conselleria d’Educació, on s’especifica que mantindrà les dues unitats de Batxillerat, en les modalitats: Humanitats – Ciències Socials i Ciència – Tecnologia.

A la Ribera ara sols quedan dos unitats suprimides; la de la Puríssima d’Alzira i l’aula de Mª Immaculada a Carcaixent.

Les patronals de l’ensenyament concertat està negociant amb la conselleria que dirigix Vicent Marzà per tal de revertir algunes de les 30 aules afectades per la supressió davant la planificació del curs escoalr 2017-18. Una patronal en la que hi han discrepàncies respecte a la idoneitat de la protesta del passat dissabte a València.

1 Comentario

  1. El Colegio de San Antonio de Carcaixent, no tenía la notificación oficial de la supresión del concierto de una línea de de bachillerato. Fue una noticia de prensa. Por tanto no recupera ninguna línea ya que oficialmente no se le había eliminado.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here