Raül Gay presenta a Alzira la seua obra «Voràgine d’Obscuritat»

0
843
Raül Gay
Raül Gay

El pròxim dijous 11 de maig, a les 19.30 hores a la sala d’estudi de la biblioteca municipal d’Alzira, es presenta el llibre Voràgine d’Obscuritat, amb la presència de l’autor Raül Gay Pau, que parlarà sobre l’obra i respondrà les preguntes del públic assistent.

En Voràgine d’Obscuritat es reflexiona sobre el fet que el món no és tan senzill com podríem pensar, existixen altres formes de vida, altres civilitzacions no humanes en altres mons. Però enmig d’este grapat de mons n’hi ha un que pot posar en perill la nostra existència. Amagat a l’ombra, enmig de l’obscuritat, està l’inframón, un lloc on habiten unes criatures anomenades Foscos, que sols tenen al cap una cosa: destruir i matar. Però no tot està perdut, una organització secreta lluita contra estos sers, una organització no humana que té membres dedicats a garantir la supervivència, els quals s’anomenen Caçadors. Esta no és una història més sobre estos caçadors, esta és la història d’un Caçador en concret, un humà anomenat Raül, que s’unirà a l’organització i lluitarà per defensar-nos de l’obscuritat, com un raig de llum que il·lumina la foscor.

Raül Gay Pau va nàixer oficialment a Algemesí el 14 de febrer de 1988. Fins als 19 anys va viure a Polinyà del Xúquer. Després de diverses anades i vingudes acabà en cinc anys la llicenciatura de Filologia Catalana a la Universitat de València. Va ser en quart curs d’esta carrera quan va escriure el llibre Voràgine d’Obscuritat. Actualment està en segon curs de doctorat, per tant és doctor en Llengües, Literatures, Cultures i les seues Aplicacions. Li agradaria dedicar-se a ser escriptor professional. És un amant de la lectura i dels videojocs i últimament s’ha aficionat als jocs de taula. Pensa que qualsevol història, independentment del format, pot aportar coses interessants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here