La I Mostra de Teatre Faller de Sueca arranca amb l’obra guanyadora del concurs de sainet

0
506

Sueca teatre faller

El sainet l’Avespeta de la Falla Tro i Flama donarà el tret d’eixida a la primera edició de la mostra

La Falla de El Perelló Tro i Flama, amb el seu sainet guanyador l’Avespeta, serà la representant del col·lectiu faller de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes a la I Mostra de Teatre Faller  que arrancarà el proper divendres 19 de maig, a les 20:00 hores, al teatre Mario Monreal de Sagunt.

El sainet tracta sobre els embolics que du a terme la jove Elvireta, també coneguda com l’Avespeta, per tal  de fer tornar a casa al seu germà i que este es declare a la Matildeta, i al mateix temps, perquè el pare de l’Avespeta la deixe festejar en el seu nuvi, Luís. Es tracta d’una idea original d’Arturo Casinos i la directora és Pilar Villegas.

El saló de plens de la Junta Central Fallera de València va acollir el passat dijous la presentació de la I Mostra de Teatre Faller on els guanyadors del teatre de les juntes locals i junta central posaran en escena les obres premiades, els dies 19, 20 i 21 de maig a Sagunt.

Les Falleres Majors de València, Raquel Alario i Clara Mª Parejo; el president de la JCF, Pere Fuset i la regidora de Cultura de l’ Ajuntament de Sagunt, Natalia Antonino, van participar també en la presentació de la primera edició de la mostra, un acte al qual van estar convidats els representants de les diferents juntes locals participants.

La Junta Local Fallera de Sueca representada en el seu president, Bernardo Garrigós, alguns membres de la mateixa i el representant de la Falla Tro i Flama, Salvador Furió, assistiren també a l’esdeveniment i reberen de mans de les Falleres Majors de València i Pere Fuset el cartell anunciador de la mostra.

El col·lectiu faller treballa incansablement, junt amb la col·laboració del consistori, i a través de diferents iniciatives per demostrar que les Falles són festa i són cultura.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here