Intercanvi d’experiències en el Congrés Comarcal d’Arquitectura Tradicional a la Ribera

0
397

Arquitectura trad congresAlzira acull, la jornada inaugural del II Congrés Comarcal d’Arquitectura Tradicional i Patrimonial, TRADIArq

El segon Congrés Comarcal d’Arquitectura Tradicional i Patrimonial TRADIArq, organitzat per l’Associació  de Patrimoni Arquitectònic Valencià, des de la Conselleria d’investigació del Patrimoni Historicoartístic, i que se celebrarà a les poblacions d’Alzira, Cullera i Sueca, els dies 11, 12 i 13 de maig de 2017, sent Alzira l’amfitriona de l’acte inaugural i sent Sueca qui acollirà l’acte de clausura.

Este congrés naix amb l’objectiu de formar un fòrum de debat, intercanvi d’Idees i experiències per valorar els aspectes destacats del patrimoni de la Ribera, especialment a lo referent a l’arquitectura tradicional i monumental, amb la finalitat de contribuir a la difusió de la riquesa patrimonial dels pobles d’esta comarca així com a col·laborar al coneixement dels mètodes més adequats per a la seua restauració i valorització, a la vegada que fomenta la participació de diversos agents implicats en la seua conservació.

En les jornades de treball del II Congrés Comarcal d’Arquitectura Tradicional i Patrimonial, TRADIArq, hi hauran ponents, debats, taules redones, monogràfics i visites als llocs més representatius de la ciutat que reflectixen l’esperit del congrés, com és el barri de la Vila o la Murta.

Al voltant de 120 congressistes, parlaran de patrimoni i arquitectura a la Casa de la Cultura en la jornada del dijous 11 de maig, des de les 9.30 h del matí.

Una experiència única també per a la ciutat d’Alzira, a la què acudiran l’Alcalde Diego Gómez, la Vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, Agustí Ferrer, Arqueòleg Municipal i director del Muma, entre altres personalitats de la ciutat i la comarca.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here