El Garcia Lorca d’Alzira rebrà una inversió de 130.000€ de la Diputació de València

0
382
Foto: Ajuntament d'Alzira
Foto: Ajuntament d’Alzira

Este matí la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i la diputada de Benestar Social de la Diputació de València, Mercedes Berenguer han presentat el Pla Municipal de Manteniment d’Escoles on la Diputació de València sufragarà actuacions de conservació i manteniment en un total de 44 centres d’educació infantil i primària.

Un dels centres que se contemplen en el Pla Municipal de Manteniment d’Escoles és el CEIP Federico García Lorca d’Alzira, que comptarà amb una inversió de 130.000 euros. Les actuacions incloses en estes ajudes són la substitució i adequació de portes i finestres, ja que incideixen directament en una millora de l’eficiència energètica.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor d’Educació, Pepe Grau, davant de l’anunci, han mostrat la seua satisfacció per diverses raons: Primer, perquè és fa efectiva la col·laboració o cooperació de les diferents administracions per a la millora de la vida de les persones, segon, perquè la inversió millorarà les instal·lacions del col·legi per a major comoditat d’alumnes i mestres i finalment, perquè invertir en eficiència energètica farà que des de l’Ajuntament d’Alzira estalviem despeses en el manteniment de l’edifici.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here