El suecà Raül Cuenca es proclama campió d’Europa de billar

0
369
Raül Cuenca
Raül Cuenca

El Michael Phelps de billar de carambola en Espanya és Raül Cuenca. Esta setmana ho ha demostrat amb la seua participació al Campionat d’Europa celebrat a Branderburgo (Alemanya) on ha disputat 3 de les 4 modalitats possibles a títol individual, i en les que ha obtingut 2 bronzes i 1 Campionat d’Europa. 3 de 3. Així de simple, així de complicat. Europa es rendeix als seus peus.

Va aplegar a semifinals en les modalitats d’Una Banda i del Quadre 47/2. En ambdós modalitats no va poder passar a la final encara que va aplegar amb bones sensacions. Els errors es paguen cars en els esports d’èlit, i Raúl ho sap. Però, este dissabte en la modalitat de Quadre a 71/2 s’ha coronat i ho ha fet a la gran. La final va concloure amb el resultat de 18 a 200 en tant sols una entrada. No va donar temps als seu contrincant, l’holandés Dave Christiani.

El ja Campió d’Europa porta a les seues esquenes molts campionats d’Espanya i penjades al coll a nivell europeu porta unes quantes entre la seua participació individual i per equips. Però, esta vegada, ell sols i per primera vegada, s’ha proclamat Campió d’Europa. Tot un èxit esportiu i personal per a este gran jugador de 37 anys, que s’ha format al seu club de sempre, al Club Billar Sueca, de la mà de Marcos Carpio i que ha completat la seua formació com a jugador d’elit acompanyat de grans persones en el món del billar, com Esteve Mata i Miquel Estepona, entre d’altres. Una recompensa a un esforç personal, laboral i familiar que no té preu en un esport en que ha este nivell s’entrena com un professional però la recompensa és com la d’un amateur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here