L’Alzira busca hui el punt que li falta per a la promoció en casa del xaqueta verda de Borriol

0
516
Colp definitiu a la promoció en casa de Sergio Garcia
Colp definitiu a la promoció en casa de Sergio Garcia

La UD Alzira participarà esta vesprada (18 h) en el camp d’El Palmar de Borriol en l’homenatge que li farà el seu poble i el seu club al golfista Sergio Garcia que va aconseguir, recentment, la xaqueta verda que l’acredita com guanyador del pretigiòs torneig Master Augusta. Fins i tot la directiva alzirenya li regalarà una camiseta blaugrana amb el seu nom, segons ha manifestat a Riberaexpress el vicepresident del club Javier Pérez.

Però una vegada comença a rodar el baló en el terreny de joc a les 6 de la vesprada s’hauran acabat les amistats i els homenatges perquè el conjunt de Dani Ponz va a per totes per tal d’assegurar-se un lloc en la promoció. Un punt serà suficient, però l’equip va a per la victòria per tal d’amarrar el segon lloc de la classificació i aconseguir no sols el subcampionat sinó el factor camp a fa vor durant la disputa de la lligueta. El conjunt castellonenc no es juga res perquè té assegurada la permanència, un fet que deuen aprofitar els riberencs en terres castellonenques.

Colp a la promoció

És el penúltim partit d’una lliga que en el grup VI de la Tercera Divisió finalitzarà el pròxim diumenge al Suñer Picó davant un Almoradí que ja ha perdut la categoria.

Ponz no podrà contar amb Kique Torrent ni amb Kique Tortosa, tots dos afectats per paperes, però recupera a Axo que serà titular i també a Victor Ruiz, encara que no estarà per a jugar els 90 minuts.

L’Alzira depén de sí mateix i és el millor colocat per ser subcampió en esta temporada, tot i contar amb un modestíssim pressupost de 130.000 euros i una nòmina mitjana mensual de 350 euros per jugador. Una victòria en casa del golfista de Borriol seria un magnífic colp per aconseguir la xaqueta blaugrana de la promoció.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here