El govern d’Alzira endarrerix fins a juny les obres en el carrer Benito Pérez Galdós

1
422
Carrer Benito Pérez Galdós
Carrer Benito Pérez Galdós

L’Ajuntament d’Alzira endarrerirà fins el mes de juny les obres previstes en el carrer Benito Pérez Galdós, que canalitzaran totes les conduccions d’aigua, enllumenat, telefonia i d’altres pel centre del vial amb la finalitat d’ampliar les voreres, de plantar arbres en la banda esquerra i de instal.lar mobiliari urbà

Els treballs s’havien previst, en principi, per a mitjans d’este mes de maig

L’equip de govern pretén concentrar les obres en els mesos d’estiu per tal d’afectar els menys possible al comerç de la zona; «farem unes obres a la carta» afirmava el regidor de Serveis Públics Fernando Pascual a Riberaexpress, per tal de fer-se davant de cada establiment quan tanquen per vacances.

Acord amb els pàrkings

A més Pascual es troba ultimant estos dies les negociacions amb els titulars i concessionaris dels parkings del centre de la ciutat per tal que cobren «el menys possible» per hora als comerciants.L’Ajuntament pretén que el preu siga establert per davall de 0’50 euros per hora, acord al que ha arribat un dels aparcaments amb dos comerços de Pérez Galdós. Així els clients de les botigues del centre de la ciutat podran aparcar, en un futur molt pròxim, de forma gratuïta entre 45 i 60 minuts presentant el tiquet de compra.

Fernando Pascual ha reiterat la idoneitat de les iniciatives de l’equip de govern tant en Pérez Galdós com en el tancament al tràfic en un tram d’Hort dels Frares. En este últim carrer està previst «millorar l’enllumenat i també fer un nou paviment» que facilite el pas de vianants que s’ha incrementat des que el passat 14 de març es va eliminar el pas de vehicles, un fet valorat «molt positivament» per quasi tots els establiments comercials.

Primera obertura en Hort dels Frares

Segons ha pogut averiguar este mitjà de comunicació, un establiment hosteler que tancà fa un temps, es reobrirà en breu en Hort dels Frares. Serà la primera planta baixa que elimine el cartell de «es lloga o es ven» de les nombroses que tancaren les seues portes durant els últims anys.

L’oposició frontal que està fent l’Associació Empresarial a la iniciativa municipal de potenciar la circulació de vianants en detriment dels vehicles en els dos céntrics carrers d’Alzira, no ha causat la manor mella en el tripartit que governa el consistori. És més estan disposat a seguir endavant en la seua política de descongestionar el tràfic en el centre de la capital de la comarca, que ja comença a veure els primers resultats.

 Riberaexpress

1 Comentario

  1. Em pareix molt bé i espere que este nou ajuntament vaja més enllà, siga pioner i començe també a prohibir fumar en els carrers peatonals!
    No hi ha dret de que vajes anant pel carrer i de repent uno pegue una calà i te tragues tot el fum del seu tabac o cigarret de la risa quan passa pel teu costat!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here