Veterania i joventut a l’organigrama del candidat Vicent Muñoz

0
1473

Veterania, joventut, il·lusió i ganes de treballar. Vicent

Organigrama de Muñoz
Organigrama de Muñoz

Muñoz, Candidat a President i actual President de JLFA presenta l’organigrama i el llistat de càrrecs de les persones que l’acompanyaran durant els pròxims dos anys en la seua Junta Directiva. Es tracta d’una llista que estarà oberta a la incorporació dels Delegats de Comissió que vullguen forma part d’ella.

Formen part d’esta llista gent jove i veterans de diferents comissions, falleres i fallers compromesos amb les Falles d’Alzira amb ganes de fer créixer la nostra festa. Una Junta Directiva renovada amb noves àrees i un nou sistema de treball generat dins de JLFA, que siga més acorde a les necessitats de les comissions i que ajude a millorar i facilitar la tasca de les falles. Les noves àrees i delegacions s’han creat per a donar resposta a les necessitats de diferents sectors i activitats que desenvolupen les comissions falleres.

Una JLFA moderna i pròxima que aposta pel treball i l’esforç dels seus integrants, unint noves tecnologies, capital humà i ‘escolta activa’. Una composició de càrrecs amb mesura que puga cobrir totes les necessitats que les Falles d’Alzira demanden.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here