L’Ajuntament d’Alzira denunciarà davant la Fiscalia als autors de les pintades nazis

1
817
Primera de les repintades
Primera de les repintades

IMG_5813 IMG_5816 IMG_5819 IMG_5882

IMG_5788 IMG_5789 IMG_5792

L’Ajuntament d’Alzira denunciarà davant la Fiscalia als autors de les nombroses pintades nazis realitzades en diferents barris de la ciutat, la majoria d’elles al barri de la Vila, on un centenar de persones han acudit hui davant la crida del Grup de Resposta Social a repintar el símbols fraseis de caire feixista.

L’alcalde Diego Gómez, que també ha assistit a la marxa per la Vila, ha manifestat a Riberaexpress que el consistori «està preparanta la denuncia» davant la unanimitat mostrada en el darrer plenari on els grups de l’oposició, PP i C’s, es sumaren al tripartit de l’equip de govern, un fet valorat «molt positivament» per la primera autoritat local.

Accions polítiques, policials i civils

Gómez considera que davant estes accions d’un grup de joves d’ideologia feixista cal «una acció política, altra policial i altra civil». Pel que fa a l’acció policia aposta per la «coordinació» dels cosos de seguretat de l’Estat, a més de la prevenció i vigilància i un protocol d’atenció a les persones agredides». Mentre demana als veïns respostes com «la de hui» davant el que considera «atacs a la democràcia i la convivència».

Grup organitzat

La impressió que tenen les autoritats locals que s’enfronten a «un grup organitzat en Alzira que actua també a Carcaixent i Guadassuar». Militants i simpatitzants d’EU van patir insults i provocacions el passat diumenge durant la celebració del Dia de la República, tot just quan intervenia l’excoordinador general Cayo Lara junt les muralles de la Vila, segons ha denunciat hui un responsable d’esta formació política.

Riberaexpress

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here