Obert el termini per a concursar en la final nacional de la Paella de Cullera

0
502

Cullera concurs localEl certamen gastronòmic se celebra el pròxim 23 de maig i compta amb premis en metàl·lic per als tres primers classificats

L’Ajuntament de Cullera i l’Associació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Cullera i la Ribera Baixa han obert el termini de presentació de candidatures per a participar en el II Concurs Nacional de Paella de Cullera.

L’esdeveniment gastronòmic se celebrarà amb la participació de quinze restaurants de tot el país als quals se sumen els tres seleccionats en la preselecció local del passat dimecres: el Restaurant El Blanco, El Rincón del Faro i el Club de Tenis.

Les bases i el full d’inscripció estan disponibles en el web municipal www.cullera.es i el període d’inscripció finalitza el 12 de maig a les 00 hores.

El Comité Organitzador seleccionarà els concursants amb els criteris de trajectòria professional del restaurant i del xef així com pels seus mèrits gastronòmics.

El concurs tindrà lloc el dimarts 23 de maig de 2017 en la Plaça Oasi de Cullera (Pl. Constitució), on tindrà lloc l’elaboració i presentació del plat. L’esdeveniment començarà a les 9 hores amb la recepció dels participants i es desenvoluparà a partir d’eixe moment fins a les 14 hores. En el mateix lloc es procedirà a realitzar el tast i deliberació del jurat qualificador.

El jurat, els noms dels components es donaran a conéixer en els pròxims dies, estarà compost pels professionals de la gastronomia, xefs, gestió administrativa, crítics gastronòmics i personalitats triades per l’organització i presidit pel creador de la recepta de la Paella de Cullera, Salvador Gascón.

El plat obligatori puntuarà amb una sola valoració, pels següents aspectes, de l’1 al 10: presentació, sabor, textura i punt de cocció. El president serà l’únic membre que podrà aportar la seua puntuació també amb decimals. La decisió serà inapel·lable.

Premis en metàl·lic

El concurs compta amb tres premis en metàl·lic valorats amb 2.000 euros per al guanyador, 1.500 per al segon classificat i 1.000 per al qual obtinga el tercer lloc. La resta de participants obtindran un diploma acreditatiu de la seua presència en el certamen gastronòmic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here