El nou president de la Sèquia de Carcaixent es reunix amb l’alcalde

0
494

Carcaixent Sequia represent alcaldeL’alcalde de Carcaixent rep als nous representants de la Séquia

 

Antonio Ríos va ser elegit president de la comunitat de regants el passat 2 d’abril

 

Paco Salom, alcalde de Carcaixent, es va reunir ahir amb el nou president de la Reial Séquia de Carcaixent, Antonio Ríos i amb la tresorera de l’entitat, Marien Camarena. Ríos es va convertir en el màxim representant de la comunitat de regants després de les eleccions celebrades el darrer 2 d’abril que van comptar amb una elevada participació per part dels comuners.

Al finalitzar la reunió, les dos parts van destacar que l’encontre marcava l’inici d’una nova etapa de col·laboració entre l’Ajuntament i la Reial Sèquia així com la predisposició total de les dos entitats de treballar en benefici dels regants carcaixentins. Paco Salom, va destacar també que “la normalització de les relacions permetrà iniciar noves vies de treball que seran beneficioses tant per al consistori com per a la Sequia, però sobretot per als regants”.

 Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here