El centenari Pont de Ferro portada de la Guia de Turisme ECA d’Alzira

0
758

IMG_5687IMG_5682IMG_5688IMG_5691Guia turistica alzira 17Este matí s’ha realitzat la presentació de la Guia de Turisme ECA, al Saló d’Actes del MUMA, al que han assistit Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Turisme, qui ha obert l’acte, Enrique Castillo, editor de la Guia, Pedro Benedito, tènic de Turisme i Agustí Ferrer diretor del MUMA.
Una ocasió en la que, Aguilar, ha declarat que Alzira té molts racons màgics per visitar i descobrir, i que amb la guia ECA, ajudem a divulgar i transmetre informació sobre el turisme i patrimoni de la nostra ciutat, des de fa més de 26 anys.

Els 6.000 exemplars de la guia incorpora algunes novetats com el codi QR, o la nova imatge corporativa «Alzira, un riu de Turisme». La portada d’esta edició també es significativa, ja que s’ha elegit el Pont de Ferro de la Ciutat, per la celebració del seu centenari, este mateix any.

Tot allò i molt més està disponible a la guia ECA, tant en format físic, als edificis principals de difussió de la ciutat d’Alzira, com a la Tourist Info, el MUMA, Policia Local, i també la versió digital a la pàgina web de l’Ajuntament com a la pàgina www.guiaseca.com en edició bilingüe.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here