Pilar Moncho reivindica noves vies de comercialització en la gestió turística

0
450

PILAR MOncho reivindicaLa diputada de Turisme felicita a la revista Economia 3 pel seu 25º aniversari, en l’acte sobre “Digitalització i professionalització. Turisme 4.0” organitzat per la publicació a València

 

La diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, ha reivindicat aquest matí la necessitat d’incorporar en la gestió turística els nous perfils de visitants que rep actualment el territori valencià, així com les noves vies de comercialització possibles gràcies a la digitalització, durant un acte organitzat per la revista Economia 3 a València, amb motiu del seu vintè cinquè aniversari. 

 

“Hem detectat que, a més de canviar les tradicionals vies de comercialització turística gràcies a les noves tecnologies, també s’ha incorporat un nou perfil de visitant a València, procedent de llocs com USA, Canadà, Mèxic o els països del nord d’Europa, que està arribant via aèria desitjós de trobar noves experiències ‘naturals’”, ha explicat.

 

Noves connexions internacionals

Segons la responsable de Turisme de la diputació, es tracta de grups no registrats encara pels grans indicadors estadístics, “però el pols vital dels quals i turístic és ja una realitat, que respon a les noves connexions de les rutes aèries desplegades per grans companyies com KLM, Lufthansa o British Airways, que connecten València internacionalment”.

El repte assumit per València Turisme és “oferir tot el territori, no solament el cap i casal, sinó també les comarques, als visitants, de manera professional, amb productes turístics de qualitat, per la qual cosa el gruix de la nostra gestió en el Patronat és acompanyar a municipis i empreses locals en el viatge del recurs al producte”, ha destacat Moncho.

En aquesta tasca de professionalització “estem donant assistència i formació digital i presencial als agents turístics de les nostres comarques, perquè puguen oferir un producte adaptat al màxim a les expectatives dels nostres visitants i, a més, estem cercant plataformes de comercialització en línia que incloguen aquests productes en els mercats d’origen”, ha conclòs.

 A l’acte també han assistit la primera tinent alcalde de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez; el Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme (AVT), Francesc Colomer; el director de la Fundació Turisme València, Antonio Bernabé; i el responsable de Gestió Turística del Patronat de Turisme de València, Evarist Caselles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here