Jaume Bohigues presenta el seu pla de treball a l’alcalde d’Alzira

0
568
Aquest migdia, dia 3 de maig, s’han reunit en audiència alguns membres de la candidatura de Jaume Bohigues Agustí per fer-li saber al actual batlle de la nostra ciutat i president nat de la Junta Local Fallera d’Alzira, el pla de treball, organigrama i integrants de la qual aspira a ser l evolució per a les falles de la pròxima legislatura.

La iniciativa ha sigut

Diego Gómez i Jaume Bohigues
Diego Gómez i Jaume Bohigues

fantàsticament ben rebuda per part de l institució i pel seu compromís a seguir veient créixer les falles d’ Alzira, amb respecte i convivència amb els fallers i no fallers. Així doncs, són molt aplaudides moltes de les iniciatives com per exemple la d’un un gabinet jurídic format per cinc lletrats què assessoren i intermedien amb les comissions perquè aquestes tinguen els seus drets més protegits, l avançament tecnològic previst i la gran paritat entre homes i dones que moltes vegades no es compleix als estaments en ple segle XXI.

Candidatura de Jaume Bohigues

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here