El Grup de Resposta Social d’Alzira suma adeptes contra les pintades nazis

0
481

Grup resposta Social Alzira cartellArran de les contínues agressions racistes i xenòfobes sofrides a la ciutat d’Alzira per part d’un grup de nazis, des del «Grup de Resposta Social» vos convidem a sumar-vos a l’acte que tindrà lloc el 6 de maig a les 10.30h a la plaça de la Constitució d’Alzira, al carrer Major Santa Caterina. Volem expressar el rebuig d’un poble lliure i alegre amb participació de totes les associacions i la ciutadania d’Alzira.
Com a mostra de resposta social i popular, de forma simbòlica, farem una marxa per la Vila i repintarem els grafitis amb simbologia nazi. Comptarem amb un historiador que ens farà una introducció d’aquest moviment intolerant i acabarem amb una performance.
No volem actituts violentes a la nostra ciutat i per això vos convidem a adherir-vos a la iniciativa.


Grup de Resposta Social d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here