Alzira es beneficiarà de les 50 places que oferta el Ministeri sobre un curs de Finances

0
333

Alzira es beneficiarà de les 50 places que oferta el Ministeri perquè alumnes d’aula mentor realitzen de forma gratuïta el curs de Finances Personals

 

Alzira, 2 de maig del 2017. L’Ajuntament d’Alzira, de la mà de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA es beneficiarà de les 50 places que oferta el Ministeri i que permetrà als alumnes d’aula mentor realitzar de forma gratuïta el curs de Finances Personals.

El curs de «Financaula mentores Personals» planteja un sistema de planificació, i seguiment de les finances familiars. Es proposa l’aprenentatge de noves eines financeres utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació per a la gestió econòmica i la inversió familiar. Entre el dia 2 i el 12 de maig (o fins cobrir les places) s’obre el termini de matrícula per al curs gratuït denominat Finances Personals. La inscripció es realitzarà a les aules Mentor, oferint un màxim de 50 places que s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. El curs començarà el dia 15 de maig i finalitzarà el 15 de juliol.

Per al responsable de l’àrea, Ivan Martínez: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional. Al respecte, des d’IDEA es participa en el programa d’Aula Mentor que ofereix més de 120 cursos on line, els quals es troben actualitzats en tot moment i a l’abast de la ciutadania. A més, de la formació professional per a l’Ocupació que s’imparteix en IDEA va destinada a totes aquelles treballadores i treballadors en actiu que necessiten adquirir o perfeccionar el seu nivell de coneixements, com també a desocupades i desocupats amb la finalitat de facilitar la seua inserció en el mercat laboral així com contribuir a la promoció de la auto-ocupació”

Cal recordar que l’Aula Mentor Alzira ofereix més de 120 cursos en línia, dissenyats pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, en què l’Ajuntament d’Alzira col·labora a través d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació. Un servei que permet incrementar la formació de totes les persones interessades i millorar el seu itinerari professional.

Els interessats que vulguen inscriure’s i ampliar la seua formació poden informar-se en les dependències d’IDEA, en l’adreça de c/ Ronda d’Algemesí, 4

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here