Els empresaris desafien al Govern d’Alzira iniciant una enquesta sobre la peatonalització

5
455
Els vianants invadixen ara Hort dels Frares
Els vianants invadixen ara Hort dels Frares

L’Associació Empresarial Alzira (AEA) no s’ha conformat amb la rotunda negativa del Govern local a les seues reivindicacions d’obrir de nou al tràfic el carrer Hort dels Frares i de suspendre, «de forma cautelar», les obres en Benito Pérez Galdós on es plantaran arbres i es deixarà un carril únic per als vehicles al centre del carrer. Així han encetat una enquesta que es pot trobar en facebook i en la seua web amb la següent pregunta;

«Consideres que la conversió en zona de vianants d’Hort dels Frares i el carril únic de Benito Pérez Galdós és bo per a Alzira»
I afegixen, «la teua opinió és vital per a nosaltres. També ho és per a tu».
Altres contraprestacions
Membres de l’equip de govern consideren que l’AEA està utilitzant la iniciativa municipal com «arma llancívola (arrojadiza) per aconseguir altres contraprestacions». L’alcalde Diego Gómez ha manifestat a Riberaexpress que les peticions en matèria de subvencions i ajudes per a fomentar i dinamitzar el comerç local «s’han de fer en el Consell Municipal de Comerç presentant els corresponents projectes».
No es consulten ni miren pel comerç d’Hort dels Frares
La paralització de les iniciatives municipals en els dos carrers demanada, insistentment per la direcció de l’Associació Empresarial d’Alzira, no ha sentat gens bé en els comerciants d’Hort dels Frares.
Així Pedro Laudes de Fotoprix lamenta que «no ens hagen consultat, quan quasi tot el veïnat i comerç d’este carrer venim demanant el tancament al tràfic des de fa una vintena d’anys». I afegix Laudes, «en l’associació no ens feren cas abans ni tampo ara, no sé perquè parlen en nom nostre, no ens han consultat en cap moment».
20 anys demanant la peatonalització
Per la seua part Ángeles de La Llibreria manifestava a este mitjà de comunicació, «em pareix fatal perquè porten 20 anys demanant que siga peatonal. Mentre Inma Prats recorda que només va a poder gaudir d’un carrer sense cotxes ni contaminació «un mes perquè vaig a jubilar-me».
I Julio d’El Dolçet critica que els dirigents empresarials «van a la seua conveniència, no miren el bé del ciutadà ni del comerç d’este carrer» després d’assegurar quela seua botiga està incrementant les vendes i que «passa molta més gent pel carrer que abans».
Riberaexpress

 

¡Haga clic en la imagen para expresar su opinión!
ENCUESTA.FBAPP.IO

5 Comentarios

  1. Que coses. Acabe d’entrar en l’enquesta i he votat. No obstant, el resultat provisional no es pot vore. Tenen por de que vaja massa bé per als interessos dels vianants i deixen de tindre legitimitat en el futur?

  2. La asociación de comerciantes de Alzira esta mas preocupada por si al revitalizar esas zonas con la personalización les unde sus comercios alejados de estas calles , que de lo realmente le importa a la ciudadanía y los comerciantes de las susodichas calles.

  3. si le pusieran el mismo interes en buscar alternativas para que sus comercios fueran mas rentables, seguramente les iria mucho mejor. ¿No se dan cuenta la asociacion, que esta peticion la han hecho, los comercios de la zona?,¿ que estos comercios no pertenecen a la asociacion?, la verdad es que da la sensacion de que estan mas obsesionados en intereses partidistas que en el comercio en si.

  4. No estamos conforme con lo que dice la asociacion, no se a quien defiende, pero al comercio de esta calle no. Preocuparos de que estemos todos en la asociacion para levantar los pequeños negocios y no conteis lo que querais sin pedir opunion

  5. Estic completament d’acord amb el comentarista anterior (comercio de hort dels frares) posiblementent els qui tinguin els comerços del voltant són els que se queixen a associació per por a ser ells siguin els perjudicats . Ignorància meva pero quizá en un futur sigui el carrer de comerç més important de Alzira, gràcies a la peatonalizacio ,que convida a la gent a pasetjar per el carrer i sense preses i molt important donar-se compte de totes les botigues que hi han………que antes de vegades ni les veiem per culpa de estar pendent del transit dels vehicles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here