L’Alzira empata davant el Paterna (0-0) i necessita només un punt per disputar la promoció

0
418
Alzira paterna 17
Jugada d’atac de l’Alzira

L’Alzira no ha pogut guanyar esta vesprada al Suñer Picó la primera batalla per a la promoció en empatar davant el Paterna (0-0) en un encontre molt disputat en el que els visitants s’han mostrat molt ordenats en defensa. El seu porter Xenxo ha evitat les poques ocasions clares que han gaudit els blaugranes especialment les de Ubach i Colau, ésta en els instants finals de l’encontre.

La resta de resultats ha afavorit els interesos dels locals que a falta de dos jornades es mantenen en segona posició amb 74 punts, un més que l’Ontinyent i el Castelló, i amb cinc de diferència respecte el cinqué classificat el Villarreal C.

Així un empat la pròxima jornada en Borriol li donaria el passaport definitiu per a disputar la lligueta d’ascens, encara que li quedaria en la última joranda el darrer cartutx davant l’Almoradí, conjunt que ja ha perdut la categoria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here