Maria del Mar Bonet encetarà les Festes Majors de Sueca 2017

0
624

Maria del Mar Bonet en suecaEl 31 d’agost actuarà a la Plaça de l’Ajuntament de la localitat a les 22:00 hores en un concert que s’emmarca en la seua nova gira 50 anys d’escenaris

 Les Festes de Sueca van prenent forma poc a poc. L’encarregada este any d’arrancar els esperats dies de festa serà la cantant i compositora en la nostra llengua, Maria del Mar Bonet. L’actuació serà el pròxim 31 d’agost a la Plaça de l’Ajuntament de la localitat. L’artista torna a Sueca després de quatre anys, atés que el 2013 va participar ja a la Mostra Internacional de Mim del municipi.

Este matí la cantant, natural de Palma de Mallorca, ha presentat el que és el seu últim treball al Teatre Principal de València, el qual feia més de 17 anys que no xafava. El seu nou disc du per nom Ultramar, i ha estat enregistrat a Cuba i editat per Picap. En l’acte també s’ha presentat la seua biografia Maria del Mar Bonet, Intensament, escrita pel periodista Jordi Bianciotto, tot emmarcat en la celebració dels seus 50 anys d’escenaris.

En els concerts de la gira 50 anys d’escenaris, Maria del Mar Bonet interpretarà els temes més emblemàtics de la seua dilatada carrera que han marcat el recorregut i les vivències de vàries generacions, acompanyada dels músics Borja Penalba, Dani Espasa, Jordi Gaspar i Antonio Sánchez.

Pau Roselló, regidor de Festes, qui ha assistit a la presentació de la nova gira de la cantant, ha assenyalat: “Maria del Mar Bonet és una aposta segura perquè és un clàssic de la nostra música. La seua obra és plena de sentiment per la nostra terra i és tot un símbol de la música tradicional d’arreu del mediterrani” ha remarcat Roselló.

En este sentit, Maria del Mar Bonet ha remarcat a l’acte de presentació el seu amor per la nostra terra i ha afirmat que espera que “esta relació dure molts anys” ja que sent un gran lligam emocional amb València. El disc és un gran tribut a la música cubana, de la qual la cantautora va quedar impressionada en el seu primer viatge a l’Habana que fou l’any 2012 per recollir el premi Cubadisco, que se li atorgava pel disc Bellver. Es tracta d’una obra simfònica que va interpretar junt amb l’Orquestra Simfònica Nacional de l’Habana i que es va completar amb altres cançons al repertori amb un grup de latin jazz.

La cantant mallorquina ha estat acompanyada a la presentació del nou disc i de la seua biografia pel també suecà Abel Guarinos, director general de l’Institut Valencià de Cultura; Jordi Bianciotto, periodista i escriptor encarregat d’escriure la biografia de l’artista; el seu manager, Yanni Munujos;  i Joan Gregori, productor de PRO211 Cultural.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here