Gómez critica a la diputada Bastidas (PP) per la falta d’inversions de l’Estat en els accessos d’Alzira

0
401
Diego Gómez i Elena Bastidas en l'Ajuntament
Diego Gómez i Elena Bastidas en l’Ajuntament

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha lamentat que Alzira no haja rebut cap inversió de l’Estat en el 2017 per a millorar els complicats accessos  a la capital de la Ribera, responsabilitzant d’esta carència a la diputada nacional, exalcaldessa i actual regidora del Gup Municipal del PP Elena Bastidas.

Gómez ha manifestat este matí, durant la presentació de la tenda AKI, que ha demanat tanta la Diputacio com a la Generalitat que milloren les comunicacions davant els «embotellaments» que es produixen en la zona nord de la ciutat en confluir el polígon de la carretera d’Albalat, la zona comercial de Carrefour i l’Hospital de la Ribera.

Nou pont i conexió amb l’AP-7

Per a la primera autoritat local es necessari la construcció d’un nou pont que conecte la carretera d’Albalat amb la d’Algemesí des de ronda coneguda de la Guitarra fins les instal.lacions de la ITV. A més ha reclamat a la Generalitat que davant la reversió de la gestió de l’Hospital «millore els accessos» al centre hospitalari que tindria una eixida complicada dels malalts en cas d’evacuació. També ha exigit, una vegada més la conexió d’Alzira amb l’AP-7 mitjançant la carretera d’Albalat.

La venda de solars municipals com el d’AKI s’invertixen en la segona fase del nou edifici de la Policia Local, en l’adquisició d’una casa en el carrer Xulvi i en obrir el carrer Benifairó que supondrà una nova conexió del carrer Xúquer (Camí Fondo) amb l’avinguda Pare Pompili on està construïnt-se el reten policial.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here