Alzira celebra en maig el mes del llibre i la lectura

0
472

Mes llibre alzira 17Un any més, la Regidoria de Cultura organitza un mes ple d’activitats (exposicions, concerts, presentacions de llibres, tallers…) per tal de commemorar una de les cites culturals més importants de l’any, el Dia del Llibre

Segons la regidora, Aida Ginestar, “amb esta programació, que complementa la programació trimestral de primavera, apostem perquè Alzira siga un referent cultural. Des de l’Ajuntament continuarem promocionant la cultura en general i el foment de la lectura en particular, com els basaments per a fer les persones més lliures i amb major esperit crític.”

Dissabte 29 d’abril, a les 21 hores al Gran Teatre d’Alzira. MARIA DEL MAR BONET – 50 anys d’escenaris. Entrades: Entre 10 i 15 €

Dissabte 6 de maig, a les 20 hores al Gran Teatre d’Alzira. ANDREU VALOR i la Banda Simfònica de la SMA, presenten BANDAUTÒRIUM. Director de la Banda Simfònica de la Societat Musical: Ramón García Soler. Entrada única: 5 €

Dijous 11 de maig de 2017. Auditori de la Casa de la Cultura a les 20 hores. RECITAL ESCENIFICAT del poemari De Silenci i Terra, a càrrec de Cristina Soler. Entrada lliure fins a completar l’aforament. De Silenci i Terra és un testimoni autobiogràfic de la vida a terres valencianes.

Divendres 12 de maig  de 2017, a les 19 hores a la plaça de les Lletres Valencianes, DECOREM LA PLAÇA. Presentació de la segona fase d’este projecte artístic i cultural baix la direcció de l’artista alzireny Toni Espinar.

Dissabte 6 de maig a les 11 hores. Inauguració en el carrer Escoles Pies, FIRETA VALENCIANA DEL LLIBRE I LA MÚSICA. Dissabte 6 de maig (al llarg de tot el dia), i diumenge 7 de maig (pel matí) amb expositors, animació de cabuts i xirimites, conta contes…

ANIMACIONS LECTORES A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL

 

Dimecres 10 de maig de 2017, a les 17.30 hores, TALLER DE CIÈNCIA. Per a xiquets i xiquetes de 6 a 8 anys. Inscripció prèvia a la Biblioteca.

Dimarts 16 de maig de 2017, a les 17.30 hores, EL FANSCINANT MÓN DELS DINOSAURES. Per a xiquets i xiquetes de 7 a 9 anys. Inscripció prèvia a la Biblioteca.

PRESENTACIONS DE LLIBRE 

Dimarts 2 de maig, a les 19.30 hores, a la Casa de la Cultura d’Alzira

Premis Literaris Ciutat d’Alzira

Bromera, presenta Amics per sempre, de Lluís-Anton Baulenas .

Guanyador del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2016.

Presenta: Urbà Lozano, professor de literatura i escriptor. Va guanyar el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2011 amb La trampa del desig.

 

Dimarts 6 de maig, a les 19.30 hores, a la Casa de la Cultura d’Alzira

Premis Literaris Ciutat d’Alzira

TAULA RODONA

Bromera organitza una taula rodona al voltant de la literatura infantil i juvenil per a presentar les obres guanyadores i finalistes del XXI Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, el XXI Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre i el I Premi Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat Consorci Ribera i Valldigna.

A l’acte participaran els escriptors i il·lustradors autors dels títols guardonats: Silvestre Vilaplana, Carles Cano, Toni Cabo, Lluís Miret i Pep Castellano.

Modera: Maite Monar Van Vliet, Tècnica Educativa del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana.

 

Dijous 25 de maig, a les 19.30 hores, a la Casa de la Cultura

Reclam, presenta Una ribera d’històries, d’Enric Ramiro Roca, mestre, llicenciat, doctor i màster, però sobretot és un enamorat de l’educació, a l’acte participarà l’autor de l’obra i el fotògraf Miguel A. Gil Enguix (Digital Flash) autor de les fotografies que composen el llibre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here