Més de 200 jugadors participaran a Alzira en les finals d’handbol dels Jocs Esportius

0
350

Jocs Esportius Handbol 17Alzira acollirà les finals d’handbol dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

 

  • Més de 200 jugadors de 14 equips de categories infantil i cadet jugaran al Palau d’Esports i al Pavelló Fontana Mogort.
  • El carrer Pere Morell es tancarà a partir de les 10:30 hores, on hi haurà activitats lúdiques.

 

 Hui s’ha presentat en roda de premsa a l’Ajuntament d’Alzira esta competició organitzada per la Generalitat Valenciana i la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira i el Club Handbol Ribera Alta Alzira.

Les finals autonòmiques se jugaran el pròxim dissabte, 29 d’abril al Palau d’Esports i al Pavelló Fontana Mogort amb la participació de més de 200 jugadors de 14 equips de categories infantil i cadet femenins i masculins. A més a més, hi haurà activitats lúdiques al carrer Pere Morell.

A la roda de premsa, l’alcalde, Diego Gómez, ha manifestat que és un motiu de satisfacció que se celebre esta competició a Alzira per la qualitat i importància dels participants i de l’esport base. També ha remarcat que Alzira aposta per tornar a ser referent d’este esport recordant que se celebra el 25 aniversari del Campionat de Copa del Rei aconseguit per l’Avidesa Handbol davant el F.C. Barcelona.

El director esportiu Club Handbol Ribera Alta Alzira, Jorge Desantes, ha agraït la implicació de la regidora d’Esports, Aida Ginestar, i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira. Ha remarcat la il·lusió del Club que se celebren estes finals a Alzira i ha animat a participar als xiquets i xiquetes a les activitats de carrer que estan organitzant  per a difondre este esport.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here