Carrascosa (CCOO): «El que menys importa a la UTE són els drets dels treballadors»

0
343
Josep Antoni Carrascosa
Josep Antoni Carrascosa
Raül Roselló
Raül Roselló

El dirigent comarcal del sindicat CCOO, Josep Antoni Carrascosa ha declarat a Alzira que a la UTE Ribera Salud que gestiona l’Hospital de la Ribera «el que menys importa són els drets dels treballadors i el que més perdre un gran negoci»

.Carrascosa, preguntat al respecte per Riberaexpress, considera que l’objectiu principal «és assegurar els drets dels professionals del centre hospitalari, tant dels estatutaris com dels no estatutaris» i en este aspecte ha afegit que en este aspecte els sindicats com CCOO «esgotarem tota la línia jurídica».

Nerviosisme en la UTE

 Pel que fa al responsable comarcal de la UGT, Raül Roselló ha incidit en que veu a l’empresa «extremadament nerviosa perquè deuen ser molts els beneficis que perdrà». Un nerviosisme que a juí de Roselló «comença a ser irritant» davant «l’elevat nivell de manipulació i xantatge a la ciutadania de la comarca». El sindicalista ha recalcat que la millor manera d’atendre la salut dels veïns de la Ribera és «mitjançant la gestió directa» i en este sentit ha demanat al Consell que la reversió es faça «amb la màxima tranquilitat» i garantint la «continuitat» dels professional de la salut d’este hospital.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here