AKI a punt d’obrir portes en Alzira

1
516

AKI en Alzira 1La empresa Aki Bricolage obrirà les seues portes durant els pròxims dies a Alzira. Ocupa una parcel·la de 6.000 metres quadrats situada en la rotonda de les Fulles. La sala de venda ocupa un total de 1.824 metres, encara que el total de la superfície construïda és de 2.899 metres. Es tracta d’un edifici terciari en planta baixa destinat a la venda d’elements i productes per a la construcció. L’entrada principal i eixida (accés de vianants i rodat) se situarà en les avingudes Alcalde Francisco Blasco i Adrián Campos Súñer.

Demà dijous es presentarà esta tenda en l’Ajuntament d’Alzira amb l’assistència de:

Diego Gómez, alcalde. Sara Garés, regidora de Projectes Urbanístics. Vicente Cuesta, Director Aki Bricolaje Alzira. Juan Manuel Blanco, RRHH Región Levante/Sur Aki Bricolaje. Sandra Gordo, Responsable de Expansión Aki Bricolaje. Miguel Ángel Pla, propietari i promotor de la parcel·la.

 

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here