Jornades sobre logística i pagament per a tendes online en el CIPFP Luis suñer

0
678

Luis Suñer Cent integratEl Centre Integrat Públic de Formació Professional Luis Suñer Sanchis, en col·laboració amb l’Agència Creativa Roberta Klein organitzen una Jornada sobre Logística i Mètodes de Pagament per a Tendes Online.

L’esdeveniment tindrà lloc dijous  27 d’abril a les 18 hores en el CIPFP Luis Suñer d’Alzira.

Durant aquesta jornada es pretén traslladar i reconèixer la importància dels canvis en l’era digital, amb la finalitat de desenvolupar una estratègia coherent amb els objectius comercials que es pretenen aconseguir, i poderr reflexionar sobre la transformació digital de les empreses, sent una realitat tangible que afecta a tot el teixit empresarial actual, obtenint una visió global per a actualitzar-se.

Pretenem unir formació i empreses a través de les solucions existents en el CIPFP Luis Suñer; aportant reflexions sobre experiències en aquest camp en altres empreses i descobrir la varietat i beneficis de les solucions existents.

CIPFP LUIS SUÑER SANCHIS

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here