La UD Alzira dona un pas de gegant en Crevillent (0-2) per a disputar la promoció

0
479
Eufòria blaugrana al final de l'encontre
Eufòria blaugrana al final de l’encontre

Gomis UD Alzira golLa UD Alzira ha aconseguit tres importantíssims punts esta vesprada en Crevillent al derrotar al conjunt alacantí per 0 gols a 2 de cara a aconseguir un dels quatre llocs que permeten disputar la lligueta d’ascens a la 2ª B.

S’avançaren els blaugranes en el minut 45 mitjançant un penal transformat per Kike Torrent, per a sentenciar Gomis en la segona part al rematar de cap na falta treta per Ubach. En esta jugada ocorreguda en el minut 64 el conjunt de de Crevillent es quedà amb un jugador menys en veure la segona targeta groga el seu defensa Carmona.

Justa victòria la que han aconseguit en terres alacantines els alumnes de Dani Ponz, tècnic que suma amb este encontre un total de 250 partits entrenant en 3ª divisió.

Amb este trionf l’Alzira es segon amb 73 punts, seguit per l’Ontinyent amb els mateixos punts, quart és el Castelló amb 70 i cinqué a quatre punts dels riberencs el Villarreal C que totalitza 69 punts. Sols resten tres partits; dos en casa davant el Paterna i l’Almoradí i un fora en Borriol.

Ponz en delcaracions a Alzira Rádio ha reconegut que és una victòrial «brutal» que permet als alzirenys «donar un pas molt important» per a la promoció tot i que el tècnic i el president Juan Antonio Sanjuán aspiren a aconseguir el subcampionat en el grup VI de la 3ª Divisió.

Alineacions

Crevillent Dep. 0: Óscar, Jorge Carmona, Marc Ahufinger, Cristian, Linares, Gallardo, Melli – Belfortti, Jaime Jornet, J. Planelles (Rubí, 86′), Juanjo More (Miguel Sánchez 75′) i Carles.

Alzira 2: Vicent Dolz; Tendillo, Ferran, Kike Torrent, Gomis; Prieto, Sergio Boix (Gisbert, 63′); Ubach, Álvaro (Luis García, 78′), Víctor Ruiz (Javier García, 90′) i Mauro

Goles: 0-1 m. 45 Kike Torrent (p), 0-2 m. 64 Gomis

Árbitro: Ángel Sanz Terrades, assistit per Galera Castellano i González Álvarez, este últim va tindre que dirigir l’encontre durant l’últim quart d’hora al lesionar-se Sanz Terrades. Amonestà als locals Linares, Marc y Jornet i al visitant Sergio Boix. Expulsà per doble targeta groga a Carmona en el minut 64.

Estadio Municipal Enrique Miralles de Crevillent.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here