Un concurs de fideuà i l’ofrena enceten hui la festa fallera en Saragossa

0
375
El monument de Fallers pel Món en Saragossa
El monument de Fallers pel Món en Saragossa

La festa arrancarà per a tots hui dissabte al migdia amb un concurs de fideuá en el que participaran les prop de 60 comissions falleres arribades a Saragossa. El públic general podrà degustar les creacions a partir de les 14:20 hores. A la vesprada, els fallers celebraran una ofrena floral a la Mare de Déu dels Desemparats en la plaça del Pilar en un acte que anirà acompanyat per balls populars i xarangues i que culminarà en una missa en la basílica.

500 falleres

Segons les previsions, desfilaran entre Macanaz i el Pilar unes 500 persones vestides de falleres. A la nit, a les 23.00, hi haurà discomóvil gratuïta per a tots en una de les carpes de Macanaz. El diumenge tornaran al matí a l’esplanada els balls populars (11.00) , al migdia hi haurà concurs i degustació de paelles (des de les 12.30) , una mascletá (14.00) , elaboració i degustació de còctels valencians durant la vesprada i, a la nit, a partir de les 21:30 h, la cremá de les tres falles i la disparada de focs d’artifici.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here