Grupotot Club Billar Sueca disputa la Final del Campionat d’Espanya per Equips

0
477

Sueca billar tres bandesSi fa uns anys aconseguir dos Campionats d’Espanya per Equips i un Bronze Europeu fou la fita més important aconseguida pel Club Billar Sueca en la modalitat de jocs de sèrie, aquest cap de setmana l’equip arrosser es troba davant un altre gran repte que va començar el Setembre passat en la modalitat de 3 bandes: poder quedar Campions de la Lliga Nacional a 3 bandes en la Segona Divisió. Una Lliga que, modificada esportivament per la Federació Espanyola aquesta temporada i situava a Grupotot CB Sueca en la 2ª divisió, arriba a la seva fase Final després de 8 intenses jornades, disputades durant 6 mesos, per tot arreu de l’estat espanyol, dividit en 3 grups, i on el Grupotot CB Sueca ha estat el millor en totes les estadístiques possibles.

Un projecte esportiu que va apostar fermament per la seva cantera i que ha donat el seu fruït. Així, ha estat fonamental la participació dels joves Joan Benedito i Juanlu Martí qui, acompanyats per jugadors més veterans i consolidats com Cuenca, Mata, López o Ortells, han aconseguit uns resultats extraordinaris: millor equip, mitjana, parcials, cap partit perdut. No obstant, malgrat presentar-se en aquesta Final de forma invicta l’equip riberenc, la final està oberta a que qualsevol dels 6 equips provinents de Lugo, Cuenca, Madrid, Ciudad Real i Jaén poguen entorxar-se el Campionat de Lliga i, a més, aconseguir l’ascens a la primera divisió nacional.

La Fase Final està servida en dos grups en sistema d’enfrontament tots contra tots, passant a la final els dos millors de cada grup. Divendres per la vesprada està previst els entrenaments oficials per ja en dissabte poder observar els primers enfrontaments en rondes de les 10h, 12h, 16h, 18h i 20h. Diumenge pel matí, a les 10h es disputa la última ronda de grups, que donarà pas a la gran final a les 12:30h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here