11 alumnes d’Alzira inicien les pràctiques del Programa Formatiu de Qualificació de Jardineria

0
378

alumnes practiques abrilL’Ajuntament d’Alzira, des de les Regidories d’Educació i Infància; Gestió Urbanística i Servicis Públics, col·labora amb el Programa Formatiu de Qualificació Bàsica Adaptada, concretament en els alumnes que estan realitzant el curs de Jardineria.

L’activitat consta de noranta-sis hores, sent un total d’onze els alumnes que la van a realitzar, repartits de la següent forma:

Dos alumnes realitzaran l’activitat amb l’empresa Talher S.A., desenvolupant els treballs de manteniment de les zones enjardinades de la ciutat al parc de l’Alquenència.

Dos alumnes faran l’activitat a l’IVIA, Estació Experimental a Carcaixent.

Un alumne amb l’empresa OCIDE, l’encarregada del manteniment dels jardins a Algemesí.

I per últim, sis alumnes realitzaran el programa d’activitats en l’Ajuntament d’Alzira, concretament al parc Elisa Ramírez.

L’inici de l’activitat comença el 28 d’abril i es prolongarà fins el 9 de juny. L’horari de l’activitat serà de 8:45 a 11:45, de dilluns a dijous, i de 10:45 a 14:45 el divendres.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, considera important la realització d’este tipus d’activitat, ja que permet als alumnes posar en pràctica els conèiximents i la formació del programa d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.

Per la seua banda, Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics, qualifica d’interessant la iniciativa de col·laboració entre Ajuntament i alumnes del mòdul de Formació en Centres de Treball, la qual cosa permet que millore la imatge d’una de les zones enjardinades de la ciutat, amb les tasques que duen endavant els alumnes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here