Dolz salva al final una important victòria de l’Alzira davant el Recambios Colón (1-0)

0
429
Vicent Dolz ha salvat la victòria de l'Alzira
Vicent Dolz ha salvat la victòria de l’Alzira
El gol d'Ubach en el minut 70
El gol d’Ubach en el minut 70

Dos grans parades de Vicent Dolz salvaren en els minuts finals la important victória de la UD Alzira encarrilada en el minut 70 per Ubach contra un Recambios Colón que donà molta guerra i disposà de clares ocasions per fer l’empat en el temps afegit.

També pogué sentenciar el resultat Álex Fernández quan es quedà tot sol davant el guardameta visitant que malogrà davant la seua arriscada eixida el segon gol local. També cal reconèixer que el guardameta visitant Coronado evità abans que els blaugranes sentenciaren el marcador.

Ara els de Dani Ponz, que no han fet un bon partit matinal en el Suñer Picó, són tercers amb 70 punts a falta de quatre jornades, i amb una matalàs de tres punts respecte al Castelló, cinqué classificat.

Als blaugranes els queden dos desplaçaments a Crevillent i Borriol i dos partits en casa davant el Paterna i l’Almoradí amb el que tancarà el campionat.

Alineacions:

Alzira: Vicent Dolz; Tendillo (Quique Soler, 57′), Ferran, Kike Torrent, Abel; Prieto, Sergio Boix; Ubach, Víctor Ruiz, Álvaro (Álex, 80′) i Mauro (Luis García, 46′)

Recambios Colón: Coronado; Castander, Miguel, Ballester, Camarena (Faus, 86′); Gomis, Sergio Cuesta, Youssef (Akinsola, 74′), Fran Alfonso; Koeman (Casero, 52′) i Adolfo

Gol: 1-0 m. 69 Ubach

Àrbitre: Pablo Pérez Alcocer. Amonestà als locals Luis García, Quique Soler i Víctor Ruiz. Per part visitant a Adolfo i Camarena. I expulsà per doble groga a Fran en el 75 i a Fer en el 78, éste mentre calfava en la banda.

Tan sols uns 250 espectadors  presenciaren en el Suñer Picó este important partit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here