El llavador de l’Alquerieta inicia la seua musealització coincidint amb el Dia de la República

0
908
El Llavador comença a albergar un xicotet museu
El Llavador comença a albergar un xicotet museu

Llavador Museu aplausos Llavador museu grup Llavador museu Lorena Llavador republica desfilada 1

Hui, 14 d’abril, s’ha commemorat la proclamació de la República i el 80é aniversari de la inauguració del llavador municipal de l’Alquerieta, obert al públic en 1937 per l’alcalde republicà Francesc Oliver.
A l’acte han assistit l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, la vicealcaldessa, Isabel Aguilar, el 2n tinent d’alcalde, Ivan Martínez, junt els  regidors, Fernando Pascual, Inma Onrubia i Pepe Grau, a més de l’alcaldessa de la Barraca d’Aigües Vives, Verónica Almunia, el president de l’AAVV de l’Alquerieta, Ricardo Cuenca, així com Agustí Ferrer, director del MUMA, Pilar Rovira, historiadora, i familiars dels artífexs de l’obra. L’esdeveniment ha estat amenitzat per la colla de tabals i dolçainers «Les Rabosses».

El llavador municipal ha encetat hui un procés per a la seua musealització amb diversos panels que conten la seua història als que s’uniran alguns utensilis de l’epoca i un video explicatiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here