Francesos, britànics i nòrdics visiten la Setmana Santa d’Alzira

0
555
Una turista sueca este migdia en Alzira
Una turista sueca este migdia en Alzira

Turist Infor turista sueca

Una jubilada de nacionalitat sueca s’interesava este migdia per la Setmana Santa d’Alzira en el centre d’informació Tourist Info de la capital de la Ribera. El tècnic Ricardo ha aprofitat l’ocasió per proporcionar-li informació i folletos sobre els monuments locals, hotels i la gastronomia com la ja popular reganyà, que a bon segur és fàcil que viatge els pròxims dies cap a la freda Suècia.

Minuts abans un grup format per mitja dotzena de jubilats i jubilades de França recorrien el barri de la Vila i fotografiaven la Casa Consistorial.

Són un exemple que en falles i ara en Setmana Santa s’han incrementat el nombre de visitants, tants nacionals com extrangers.

Vascos, aragonesos i catalans són els turistes de procedència nacional més nombrosos, mentre que francesos, britànics i italians, junt alguns nòrdics trien cada vegada més Alzira i la comarca per conèixer les nostres festes, monuments, paisatges i gastronomia.

Riberaexpress 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here