Alzira amplia mig metre més el carrer Pérez Galdós per a la processó del Divendres Sant

0
617
El carrer Pérez Galdós amb la nova amplària
El carrer Pérez Galdós amb la nova amplària

IMG_3781 IMG_3786

Es recomana no sentar-se en les jardineres
Es recomana no sentar-se en les jardineres

Els passos de la Setmana Santa d’Alzira disposaran, definitivament, d’una amplària de 4,5 metres en el carrer Pérez Galdós per a la processó del Divendres Sant després que l’Ajuntament haja retirat hui altres 0,5 metres les jardineres, en este cas les de la banda dreta. El passat divendres havia desplaçat mig metre les jardineres de la banda esquerra deixant una amplària de vial de 4 metres per al pas de la Dolorosa i dels trasllats.

Però raons de «seguretat» com va manifestar a Riberaexpress el regidor de Serveis Públics Fernando Pascual han aconsellat esta nova ampliació que permitix passar els passos com el de la Santa Cena amb major seguretat per als portadors.

També buscant el menor risc per als capurutllos els espectadors no podran sentar-se en les jardineres que careixen de plantes, segons es recomana en les mateixes.

La primera desfilada que gaudirà d’esta nova amplària serà el Crist en l’Agonia que farà esta nit el seu tradicional via-crucis que partirà a les 22:30 hores de la parròquia de Sant Joan Baptista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here