El Favara li guanya al Nítida Alzira (2-4) el derbi riberenc

0
385

Nitida Alzira FavaraEl final del primer acte i els primers segons de la represa condemnaren les aspiracions alzirenyes

La ratxa de sis jornades consecutives sense conéixer la derrota va concloure per al Nítida Alzira dissabte passat en perdre 2-4 davant el Favara FS en el derbi de la Ribera. Tot i que el partit va començar amb bon peu per als locals, el conjunt favarenc es posà per davant a les acaballes del primer temps i va mantenir l’avantatge fins al final.

Jorge Torres fou l’encarregat d’avançar als alzirenys quan es superava el minut deu de l’encontre. Poc després, el Nítida jugà amb superioritat per l’expulsió del visitant Cuenca, però el marcador no es va moure. A més, ja en igualtat, Ernesto signava l’empat per tornar a equilibrar la lluita. Els últims instants de la primera meitat i l’inici de la segona foren claus en la derrota. Jordi Fayos abans del descans, i Antonio Sala en la represa, pujaren el marcador fins a l’1 a 3.

Quasi amb la mitja hora de partit complida, Ángel Roman fou expulsat. El Favara tampoc aprofità la superioritat, però immediatament després, amb igualtat de jugadors, Guillem posà l’1-4 que obligà al Nítida a jugar amb porter jugador. Ocasions hi varen haver, però la mala fortuna i un encertat Abel en la porteria visitant frustraren les aspiracions de remuntada. Finalment, Kiko va reduir distàncies quan restava un minut, però era tard, el 2-4 acabà sent definitiu.

El Nítida es queda en la vuitena amb 20 punts, per darrere d’Arcadi i Salesianos, als qui es falta descansar encara. La pròxima jornada, després de la Setmana Santa, serà la visita al Picassent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here