El Bus Turístic d’Alzira desplaçarà a veïns i visitants per tots els dosels de la ciutat

0
512
Dosel Santa Faz
Dosel Santa Faz
Dosel del Sepulcre
Dosel del Sepulcre

El Bus Turístic d’Alzira realitzarà un itinerari per a tots els usuaris, veïns i visitants que vullguen visitar els Dossels

La Regidoria de Turisme posa a disposició de veïns i turistes el Bus Turístic, per tal de facilitar el desplaçament als usuaris que vullguen visitar els Dossels, des del dimarts 11 al dijous 11 al 13 d’abril, amb l’horari de vesprada, de les 18 a les 21 hores, ininterrompudament.

Durant el recorregut que se seguirà els usuaris podran pujar i baixar en les parades que necessiten, donat que no farà parades per esperar que es visite cada dossel, prosseguint la ruta establida, i podent tornar a pujar després.

El punt d’eixida a les 18 h serà des de la Tourist Info a la pl. Regne (parada habitual), i continuar amb el recorregut següent: av. Sants Patrons, N. S. de Luján, Piletes (parada provisional), barri de Santa Caterina, Doctor Llansol, Camilo Dolz, pl. 1r de Maig (parada provisional), Pintor Sorolla, pl. Alacant, Salvador Perlés, Trinidad Redal Dufaur (parada habitual), pl. Sant Judes (parada habitual), Salvador Santamaría, pl. Dolz, Reis Catòlics (parada provisional), Dr. Ferran (parada provisional), Caporal Noval (parada provisional), Joanot Martorell, Pl. Generalitat, av. Sants Patrons (parada habitual), av. Sants Patrons (nova parada habitual), fins a la pl. Regne per tornar a començar el recorregut.

La vicealcaldessa i regidora de Turisme, Isabel Aguilar, assegura que “tal com es va fer en Falles, volem que en Setmana Santa, els visitants, turistes i alzirenys disfruten de les seues festes amb millores, que en este cas és el Bus Turístic, ja que s’ha establit un recorregut per la ciutat perquè puguen pujar i baixar les vegades que ho necessiten, amb un preu simbòlic i per als tres dies. Els Dossels d’Alzira tenen molta tradició i es coneixen en tota la comarca. Són un dels grans atractius de la Nostra Setmana Santa declarada Festa d’Interés Turístic Nacional des de 1988, i hem d’intentar potenciar els nostres punts forts com a Festa Gran d’Alzira”.

Bus turístic

El servei de desplaçament en el Bus Turístic valdrà 1 €, i es pagarà només la primera vegada que es puge. Amb eixe preu simbòlic, s’adquirirà una polsera que donarà dret a pujar i baixar tantes vegades com és vulga (mentre al bus queden seients) durant els tres dies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here